Hallo, Ik ben het

Zsolt Márku

En ik ben een

Welkom op mijn portfolio! Ik ben een full-stack webontwikkelaar met een passie voor machine learning en kunstmatige intelligentie.

profilemain

Over Mij

profilesecond

Full-Stack Webontwikkelaar

Ik heb twee jaar gestudeerd aan de Faculteit Informatietechnologie van de Universiteit van Miskolc, Hongarije, waar ik diepgaande kennis heb opgedaan in het vakgebied van de informatica. Tijdens deze periode ontdekte ik mijn interesse in webontwikkeling en programmeren.
Mijn pad leidde uiteindelijk naar Nederland. Na mijn carrière te zijn begonnen als machineoperator bij AMPCO Metal, ben ik snel doorgegroeid naar leidinggevende functies, waarbij ik mijn toewijding en vermogen om resultaten te behalen heb laten zien. Terwijl ik uitblonk in de productie-industrie, is mijn passie voor IT altijd constant gebleven.
Om bij te blijven met de ontwikkelingen in de branche, heb ik recent uitgebreide studies gevolgd op het gebied van webontwikkeling en programmeertalen. Dit stelt me in staat om mijn vaardigheden te verbeteren en voorop te blijven lopen in het snel evoluerende technologische landschap.
Nu ben ik klaar om nieuwe avonturen aan te gaan en mijn vaardigheden in dit dynamische en voortdurend veranderende vakgebied te benutten. Sluit je bij me aan op deze reis terwijl we de spannende wereld van webontwikkeling, machine learning en kunstmatige intelligentie verkennen.
Samen kunnen we innovatieve oplossingen creëren die de grenzen van het mogelijke verleggen. Laten we verbinding maken en de eindeloze mogelijkheden ontdekken die voor ons liggen!

Mijn Vaardigheden

Persoonlijke vaardigheden

Verantwoordelijkheid 95%

Leiderschap 95%

Communicatie 90%

Probleemoplossing 90%

Kritisch denken 85%

Motivatie 80%

Teamwork 80%

Conflicthantering 65%

Coderingsvaardigheden

HTML 90%

CSS 85%

Bootstrap 80%

Javascript 80%

MongoDB 75%

Node.JS 70%

React 60%

Python (in ontwikkeling) 20%

Mijn Projecten

Newsletter aanmelden (API)

Simon-spel (PC-versie)

To Do-lijst Web-App

Blog Web-App

Authenticatie Web-App

MyNotes Web-App

AMPCO®
Cutting Time Calculator

Digital Christmas Card

Neem Contact Op